Welkom bij Trent Dierenvoer & Zo

Over ons

Over TrentDierenvoer
TrentDierenvoer is een jong en dynamisch familiebedrijf in natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. In 2010 is ons bedrijf ontstaan en meteen samengevoegd met onze hondentrimsalon. En in maart 2017 hebben wij Dogscare Natuurvoeding te Goes overgenomen. TrentDierenvoer is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste leverancier van Zeeland met bezorgroutes op Walcheren, Noord- en Zuid Beveland, geheel Zeeuws Vlaanderen en Schouwen Duiveland. Als enigste in Zeeland bezorgen wij via geconditioneerd vriestransport. Zo zorgen wij ervoor dat brokken,snacks en het vers vlees diepgevroren onder alle (warm)weersomstandigheden gratis bij u thuis wordt bezorgd.

Wat kunnen wij voor uw huisdier betekenen?
Een gezonde darmflora is een van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond of kat. Goede voeding wordt daarbij erg onderschat. Onze voedingen en supplementen resulteren aantoonbaar in minder (ernstige) ziekten, worden aangepast op allergieen, zorgen voor minder ontlasting en mooiere vacht. En u bespaart hierdoor aanzienlijk in de dierenartskosten.

Over onze natuurlijke- en biologische brokken, snacks en vers vlees
TrentDierenvoer heeft altijd ruim 6.000 kg. vers diepgevroren vlees op voorraad liggen in allerlei smaken en in gewichtsklassen. Daarnaast hebben wij een grote voorraad honden- en katten brokken en een uitgebreid snack assortiment. Het is een bewuste keuze van ons om slechts enkele geselecteerde kwaliteitsmerken in ons product assortiment te voeren. En tegen een betaalbare prijs. Wij leveren ook altijd uit voorraad. Kortom, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons en van onze leveranciers is het uitgangspunt om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te realiseren.

Waarom voer van TrentDierenvoer?
In het oerwoud van verschillende voedingen geven wij u deskundig advies over welke voeding het beste past bij uw hond of kat. Door de voeding aan te passen merkt u snel verbetering in de gezondheid van uw dier. Juist ook voor gezonde honden en katten is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Het voorkomt gezondheidsproblemen in de toekomst en verlengt het leven van uw dier. Voor dit alles heeft Anne-Marie haar basis opleiding gevolg bij Dibevo en is daarna verder gespecialiseerd tot Zeelands grootste dierendietiste.

Voedingsadvies op maat
Voor een voedingsadvies op maat kunt u ons bellen. Of u stuurt ons een e-mail met de problemen waar u tegenaan loopt en welke vragen u daarover heeft. Wij komen met een voedingsadvies op maat en in overleg met elkaar bepalen we het vervolg. Ons advies is kosteloos voor u.

Hoe bestel ik bij TrentDierenvoer?
U plaatst uw bestelling altijd via de website en u selecteert de betaalwijze. Na het verzenden van uw bestelling ontvang u meteen via e-mail de bevestiging van uw bestelling met de factuur. Vervolgens ontvangt u een persoonlijke bevestiging met de dag van levering. En op de dag van levering ontvangt u in de ochtend een e-mail met het tijdstip van levering. Deze is op werkdagen vanaf 15.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden.

Tot slot
Kijkt u gerust verder op onze website, raadpleeg onze Facebook pagina of Google ons op het internet. Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, onze positieve recensies maar bovenal onze bijdrage aan een gezond en gelukkig dierenleven!

Trent Dierenvoer: uw dier onze zorg!

Met diervriendelijke groet
TrentDierenvoer
Anne-Marie Claessens
Blokjesplaat 8
4465BC Goes

IBAN NL54 RABO 0329 4502 71

KvK nummer 20161127
BTW-id NL001702867B76